Just wanted to say Hi.

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
TorstenC

Just wanted to say Hi.

Post by TorstenC »

Many thanks, I like it.

Here is my blog post: ohlala ลดน้ำหนัก
CarmenBum
Alpha

Секрет справжніх хінкалі: моя історія

Post by CarmenBum »

Все почалося з того, що в одному чудовому місці нашого міста я покуштувала справжні хінкалі. Їхній неповторний смак — це було кохання з першого укусу. Вдома я вирішила, що обов'язково навчуся робити їх сама.

Спочатку все йшло не дуже вдало. Тісто не тримало форму, хінкалі були негарними, а головний секрет — геть витікав. Я передивлялася безліч відео, але чогось не вистачало. Тоді я згадала про рекомендації майстрів і зайшла на сайт https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де прочитала корисні поради щодо замісу тіста та ліплення.

Озброївшись новими знаннями, я знову спробувала ще раз. Тісто було ідеальним, м'ясо — соковитим, а замість звичайного защіпування я навчилася робити правильний "хвостик" з численними защипами. І ось воно, момент істини! Перша ж хінкалі, яку я надкусила, перевершила всі очікування — з тією самою рідиною, що зігріває зсередини. З того часу мої рідні замовляють тільки хінкалі, ніж інші страви, і я з радістю частую їх цією маленькою грузинською радістю.
Post Reply