888starz

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
888starz_rjpn

888starz

Post by 888starz_rjpn »

Siedze na tym jakies trzech miesiecy, mysle ze mam prawo wrzucic pare slow. Zapisalem sie przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. To co uderza na starcie to ilosc slotow — gdzies 6 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

Nic odkrywczego: Sweet Bonanza i Big Bass, no i Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Yggdrasil i troche Betsoft, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe tez maja, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. Na zywo kreci Evolution — Crazy Time jest po angielsku, polskich stolow niestety brak, to akurat szkoda.

Pakiet powitalny wynosi 100% do okolo 1500 zl z dorzuconymi paczka free spinow, rozbite na kilka wplat. Obrot jest x40, standardowo, czyli realnie ciezko to wyciagnac — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Czasem wpada drobny no deposit po weryfikacji, tylko ze to rotuje — aktualne kody widac na 888starz app ios zanim wplacisz.

Kasa dzialaja przyzwoicie. Blikiem depozyt jest natychmiast, minimum to okolo 20 zl. Wyplacalem na e-portfel i schodzilo do godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Weryfikacja niestety byla upierdliwa — dowod wrzucalem dwa razy, support na czacie reaguje w pare minut, ale gadasz troche z automatem.

Aplikacja mobilna dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Pod iOS jest, ale przez TestFlight. Licencja Curacao, nie polska, czyli 888starz nie ma polskiego zezwolenia i rozliczenie musisz pomyslec sam. Komus to przeszkadza, komus nie — ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie.