888starz

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
888starz_qqei

888starz

Post by 888starz_qqei »

Siedze na tej stronie od jakichs pieciu miechow, glownie jak mam wolne pol godziny. Wpadlem na to z jakiegos watku na forum, bo szukalem czegos, co ogarnia wplaty w PLN bez kombinowania. Szczerze mowiac — na start bylem sceptyczny, bo w sieci pelno podobnych budek.

Automaty to w sumie moj glowny powod. Jest kilka tysiecy pozycji, choc badzmy szczerzy dobra polowa to zapychacze. Ja krece przewaznie na Play'n GO — Sweet Bonanza umie niezle zaskoczyc, a poza tym lubie Book of Deada. Maja tez NetEnt, Betsoft, Microgaming, wiec naprawde jest w czym grzebac. Ostatnio coraz czesciej wchodze na stoly na zywo — Evolution ogarnia to robi to porzadnie, prowadzacy sa ogarnieci, a Crazy Time jest wciagajace, choc bardziej show niz gra.

Pakiet na start to 100% do pierwszego depozytu i do tego jakies 30 darmowych spinow, ale wymog obrotu x40 boli i bez cierpliwosci tego nie wyciagniesz. Byl tez jakis kod bez depozytu, ale to sie zmienia co chwile, wiec najlepiej sprawdzic obecne promki u nich na 888starz bet zanim klikniesz cokolwiek. Minimalny depozyt nie zabija — wchodzilem od jakichs 20 zl.

Rejestracja poszla w jakies dwie minuty, schody zaczely sie przy weryfikacja — zeszlo ze dwa dni, ale przy pierwszej wyplacie i tak trzeba to zrobic wszedzie. Kase wyciagalem kilka razy: Skrill byl w kilka godzin, przelew na Vise mielil sie dwa dni robocze, a BTC najszybciej — doslownie kilkanascie minut. Neteller i Mastercard tez sa.

To, co mnie realnie wkurza: obsluga na czacie odpisuje szybko, tyle ze po polsku bywa roznie i trzeba czasem powtorzyc pytanie. Aplikacja dziala bez zarzutu, choc wazy swoje. Licencja sa z Curacao, wiec kazdy niech sobie sam ten temat przemysli, bo to nie jest lokalna licencja. Ogolnie gram dalej, choc trzymam to na zdrowy rozsadek.