888starz

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
888starz_ggOt

888starz

Post by 888starz_ggOt »

Siedze na tym jakies czterech miesiecy, mysle ze moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Trafilem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 5-6 tysiecy pozycji, co brzmi absurdalnie, ale realnie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

U mnie to Gates of Olympus i Big Bass, czyli Pragmatic Play. Znajdziesz tez Play'n GO i troche Microgaming, wiec dostawcy sa normalni. Crash gry typu Aviator tez maja, choc ja sie do tego jakos nie kreci. W dziale live kreci Evolution — Monopoly Live z angielskim krupierem, stolow po polsku niestety brak, i to troche boli.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu i do tego paczka free spinow, dawkowane po kolei. Obrot to x35, czyli nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez bonus bez depozytu po weryfikacji, tylko ze to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne widac na 888starz free spins code zanim wplacisz.

Kasa dzialaja przyzwoicie. Karta przelew leci w sekunde, minimum to okolo 20 zl. Wyplacalem w krypto — schodzilo do godziny, karta juz wolniej, ze dwa dni. Weryfikacja niestety trwala cztery dni — dowod wrzucalem dwa razy, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, ale gadasz troche z automatem.

Apka na Androida jest i jest lzejsza od strony, z tym ze nie ma jej w Google Play, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Licencja Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku musisz ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, choc bez zachwytu.