888starz

Welcome to the Forums. We are currently revising this area for use, but you are welcome to view and comment as you wish. Inaccessible areas are bot shielded but can be entered with applied logic or by asking me through other channels. This will open further when need and cause arises. Thank you for being here. Sevahem, Always.
888starz_kcKn

888starz

Post by 888starz_kcKn »

Gram tu jakies trzech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze rozmiar biblioteki — cos kolo 6 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

Ze mnie klasyk — Gates of Olympus i Big Bass, no i Pragmatic. Znajdziesz tez Play'n GO i Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Aviator tez maja, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live to Evolution robi robote — Lightning Roulette jest po angielsku, krupierow po polsku jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.

Powitalny to 100% do okolo 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu to x35, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Czasem wpada bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, tylko ze to rotuje — to co akurat leci widac na 888starz download iphone jesli ci zalezy.

Wyplaty to dla mnie plus. Przez Skrilla depozyt jest natychmiast, minimalny depozyt niecale 30 zl. Zlecalem wyplate na Skrilla i schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. KYC jednak mnie zmeczyla — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, tylko czasem czujesz bota.

Aplikacja mobilna jest i jest lzejsza od strony, tylko ze sciagasz apk ze strony, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Papiery Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i o podatkach musisz ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, na spokojnie.